e
Banner

Etiketler: şenol taş



Sarp Intermodal hizmet ağına iki halka daha ekledi


Yayın: 06-12-2018

Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika’da yer alan 36 ülkeye servis sunan Sarp Intermodal, yeni yatırımlarla Avrupa’da büyümeye devam ediyor. İtalya’nın ardından Bulgaristan’da ofis açan şirket, ayrıca Rusya ve Ukrayna odaklı olmak üzere “Mark Multimodal” adıyla yeni bir şirket kurdu. Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Şenol Taş, Almanya ve İngiltere’de de yatırım gerçekleştirmeyi planladıklarını açıkladı. 




Sarp Intermodal salgında iş hacmini ikiye katladı


Yayın: 24-11-2020
Kategori: Lojistik

Pandemi sürecinde ihracatçılar uluslararası karayolu taşımalarında yaşanan zorlukları aşmak için intermodal taşımacılığa yöneldi. Bu dönemde iş hacmi ve yeni müşteri oranında 2 kat artış yakaladıklarını belirten Sarp Intermodal Genel Müdürü Şenol Taş, intermodal taşımacılığın, Türkiye’de son 5 yıldaki büyümesini önümüzdeki 1 yılda yakalayabileceğinin altını çizdi.




Sarp Intermodal, Isotank taşımalarında zirveyi korudu


Yayın: 01-02-2024
Kategori: Lojistik

Sarp Intermodal, 2023 yılında Isotanklar ile yaklaşık 300 bin ton likit kimya ve gıda ürünü taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Taş, “Geçen yıl Türkiye’nin Isotank’la en fazla uluslararası taşımacılık yapan lojistik markası olduk. Likit taşımalarımız, yeni global kontratlarımızla birlikte 2024 yılında yüzde 25 artacak.” dedi. Taş, önemli yatırımlar yaptıkları deniz ve hava yolu taşımalarında da kısa süre içinde ilk sıralara yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.